Wido Potters – BIT

Wido Potters werkt sinds 2003 in de internet industrie. Bij internet service provider en datacenter BIT is hij verantwoordelijk voor het support- en salesteam. Wido is voorzitter van de brancheorganisatie voor hosting providers, ISPConnect. Hij is mede-oprichter van de stichting AbuseIO die open source software voor abusebestrijding maakt. Verder is hij namens de Vereniging van Registrars lid van de technische commissiedie SIDN, die de .NL registry, adviseert.

Wido_Potters_Jury_6Projects

Stanley Westerveld – Cyso

Stanley Westerveld is Product Owner van het Operations Team van Cyso, het Managed Hosting merk van de Cyso Group. Met zijn team is hij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de uptime van de diensten die zijn klanten leveren. Op het gebied van de techniek heeft hij veel ervaring met systeembeheer, networking, virutalisatie, IT-architectuur en security. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van IT Service Management, begeleidt hij klanten in pre-sales trajecten, en begeleidt hij klanten in compliancy trajecten voor bijvoorbeeld PCI-DSS en ISO 27001. In zijn vrije tijd maakt Stanley graag muziek, je zou hem zomaar in een winkelstraat tegen kunnen komen als straatmuzikant.

Stanley_Westerveld_Jury_6Projects

Pascal Saul – Tele2

Pascal Saul houdt zich bezig met virtualisatie in alle mogelijke vormen (compute, storage & network). Verder heeft hij een voorliefde voor duurzame energie, domotica en nieuwe innovatieve technologie. Om een voorbeeld te noemen: onlangs bouwde hij zijn eigen woning om tot een gasloos en energieneutraal huis.

Paul_Saul_Jury_6Projects

Thomas de Looff – PCextreme

Thomas is al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in computers en internet. Vanaf zijn 18e heeft hij webhosting- en cloudservice provider PCextreme opgebouwd samen met zijn compagnons. Thomas heeft veel ervaring met programmeren, netwerkbeheer, systeembeheer en ook met ondernemen, financiën en commercie.

Thomas_de_Looff_Jury-6Projects

Bernard Edelenbos – ittdesk

Bernard Edelenbos is opgeleid tot vliegtuigmonteur bij de Marine Luchtvaartdienst. Nu is hij architect van de ittdesk oplossingen. Bernard is geen codeklopper en ook geen ongeëvenaarde IP-specialist maar weet wel van complexe zaken een begrijpelijk en werkbaar verhaal te maken. Ittdesk is een “kleine” internetprovider met een focus op bijzondere woon- en werkvormen. Denk aan wooncomplexen voor studenten, gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen en recreatieparken.

Teun Vink – BIT

Teun Vink is twintig jaar actief bij Nederlandse ISP’s, waarvan de laatste twaalf jaar bij BIT als Manager Netwerkbeheer en R&D. Hij houdt zich bezig met ontwerp, implementatie en onderhoud van het BIT-netwerk, daaraan gerelateerde diensten en de ontwikkeling van software om dit allemaal mogelijk  te maken.

Teun_Vink_Jury_6Projects
Neem contact met ons op

U kunt al uw vragen of opmerkingen aan ons kwijt, wij nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt