Simon Besteman – ISPconnect

Simon is sinds 2012 directeur van ISPConnect. Voorheen werkzaam bij Hewlett-Packard, Demon Internet en Sun Microsystems, vervolgens sinds 2005 als organisatie-adviseur. Zijn belangrijkste taken bij ISPConnect zijn om namens de leden plaats te nemen in overleggen en ronde tafels met de overheid, en om activiteiten en events te organiseren voor de leden. Daarnaast is hij de contactpersoon voor leden zelf, voor de media en voor externe stakeholders van de hostingbranche.

Pascal Saul – Tele2

Pascal Saul houdt zich bezig met virtualisatie in alle mogelijke vormen (compute, storage & network). Verder heeft hij een voorliefde voor duurzame energie, domotica en nieuwe innovatieve technologie. Om een voorbeeld te noemen: onlangs bouwde hij zijn eigen woning om tot een gasloos en energieneutraal huis.

Thomas de Looff – PCextreme

Thomas is al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in computers en internet. Vanaf zijn 18e heeft hij webhosting- en cloudservice provider PCextreme opgebouwd samen met zijn compagnons. Thomas heeft veel ervaring met programmeren, netwerkbeheer, systeembeheer en ook met ondernemen, financiën en commercie.

Bernard Edelenbos – ittdesk

Bernard Edelenbos is opgeleid tot vliegtuigmonteur bij de Marine Luchtvaartdienst. Nu is hij architect van de ittdesk oplossingen. Bernard is geen codeklopper en ook geen ongeëvenaarde IP-specialist maar weet wel van complexe zaken een begrijpelijk en werkbaar verhaal te maken. Ittdesk is een “kleine” internetprovider met een focus op bijzondere woon- en werkvormen. Denk aan wooncomplexen voor studenten, gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen en recreatieparken.

Teun Vink – BIT

Teun Vink is twintig jaar actief bij Nederlandse ISP’s, waarvan de laatste twaalf jaar bij BIT als Manager Netwerkbeheer en R&D. Hij houdt zich bezig met ontwerp, implementatie en onderhoud van het BIT-netwerk, daaraan gerelateerde diensten en de ontwikkeling van software om dit allemaal mogelijk  te maken.

Neem contact met ons op

U kunt al uw vragen of opmerkingen aan ons kwijt, wij nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt